Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.

Η εξεταστική πλησιάζει. Δυστυχώς το πρόγραμμα δεν έχει ακόμα αναρτηθεί και ο τρόπος διεξαγωγής των εξετάσεων επίσης. Μέσα σε όλα αυτά ιδιαίτερο κώλυμα έχει δημιουργήσει και το ζήτημα που προέκυψε με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ιδρύματος. Απευθυνόμενοι στη διοίκηση του Πολυτεχνείου Κρήτης ζητάμε τα παρακάτω.

Σαν σήμερα πριν ακριβώς 11 χρόνια τρείς άνθρωποι έχασαν άδικα τη ζωή τους εξαιτίας του μίσους και του φανατισμού που επί χρόνια καλλιεργείται από συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους. Μίσος και φανατισμός που οδήγησαν σε τυφλή βία.

Τα μέλη των ΕΑΑΚ με πρόσχημα το Σύλλογο «έπνιξαν» τους τοίχους και τα μάρμαρα του Πολυτεχνείου Κρήτης με μουτζούρες και μεσαιωνικά συνθήματα αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά πως η ψευδολαγνεία και η καταστροφή είναι οι αγαπημένοι τους σύντροφοι

Ας καλέσωμεν λοιπόν εκ νέου, ω Ανδρείοι και μεγαλόψυχοι Έλληνες, την ελευθερίαν εις την κλασικήν γην της Ελλάδος! 200 χρόνια υπερήφανοι! Χρόνια πολλά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

© 2018 ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολυτεχνείου Κρήτης
Privacy Policy