Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.
Previous Next

Κατά τη διάρκεια της εξεταστικής του Σεπτέμβρη δημιουργήθηκαν έντονοι προβληματισμοί σχετικά με την εξέταση ορισμένων μαθημάτων. Ως πρώτη και υπεύθυνη δύναμη το καλύτερο που είχαμε να πράξουμε ήταν να εντοπίσουμε ποια μαθήματα είναι αυτά, τι πρόβλημα υπήρξε και πως αυτό μπορεί να επιλυθεί. Οι προτάσεις αυτές λοιπόν, χθες 05/10/2020 κατατέθηκαν στο ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών ΜΠΔ με σκοπό να υπερψηφιστούν και να συζητηθούν στην επόμενη Γενική Συνέλευση Τμήματος ενώπιον των καθηγητών και του Κοσμήτορα. Κάποιος αναγνώστης της ανακοίνωσης αυτής θα περίμενε όλα να εξελιχθούν ομαλώς, αφού ρίχνοντας μία μάτια στις παρακάτω προτάσεις θα αντιληφθείτε πως κανένα ζήτημα από όσα τίθενται δεν είναι παράλογο, αλλά όλα απολύτως λογικά. Όχι όμως και για τους «συναδέλφους μας» των άλλων δυνάμεων που επέλεξαν να συμμαχήσουν και να ξεπεράσουν τα ιδεοληπτικά τους συμπλέγματα για καταψηφίσουν ενωμένοι τις προτάσεις της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και να συμφωνήσουν όλοι μαζί σε κάτι πρωτάκουστο. Σε μια Κινητοποίηση. Τόσο πρωτότυποι. Και τόσο υπεύθυνοι. Τόσο απέναντι στο Σύλλογο που ζητάει λύσεις και όχι αερολογίες, όσο όμως και απέναντι στο θεσμό της εκπροσώπησης τον οποίο συνεχώς υποτιμούν αλλά πράττουν τα δέοντα για μία θέση στις Γενικές Συνελεύσεις. Αλλά και τόσο ανεύθυνοι που αψηφούν τον κίνδυνο της πανδημίας που μαστίζει. Κλείνοντας την παραπάνω παρένθεση, οι παρακάτω προτάσεις αποσκοπούν στο να μην δημιουργηθούν ξανά αντίστοιχα προβλήματα σε μία ενδεχόμενη εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως εξεταστική για το χειμερινό εξάμηνο και φυσικά πιστεύουμε πως λύσεις οι οποίες προτείναμε μπορούν να αποβούν «σωτήριες» για έναν μεγάλο όγκο φοιτητών.

Για αυτούς που λένε ότι η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης δεν είναι παρούσα σε ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα της σύγχρονης ακαδημαϊκής καθημερινότητας!
Παράλληλα καταθέτουμε και την πρόταση που το ίδιο το ΔΣ έχει πρωτοκολλήσει από την αρχή του χρόνου!
#οχιάλληπροβοκάτσια #πραξεις #εμβόλιμη

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

© 2018 ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολυτεχνείου Κρήτης
Privacy Policy